Dec 21, 2012, 12:30 AM

Шофьорско 

  Poetry
433 0 0

посветено на младите шофьори, взетите листовки, ядосаните изпитващи, новите хоризонти и зелените светофари


Замъглени погледи и свалени стъкла,

по бронята капки дъжд свирят симфония.

В огледалото странично се оглежда света

със цялата си звучна човешка какафония.

 

Резервоарът е пълен с бензин и мечти.

С включени фарове животът е светъл.

Към нови неща устремени очи.

С вас ще сме на всеки километър.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??