30 дек. 2010 г., 15:06

Ще изчезна неусетно 

  Поэзия » Любовная
1002 0 11

Ще изчезна като утринна мъгла

и ранените от теб мечти 

ще ме последват...

 

Ще изчезна като пепел от любов.

Изгоряла, похабена нежност...


Ще се слея с вятъра в нощта,

спомените си ще скрия

в клоните на старите дървета...

И когато дойде пролетта,

ще се прероди в цветя 

угасналата пепел!  


Твоите сълзи ще се събудят

и разливат тъжно по земята.

В пролетния дъжд ще се изгубят...

Сега за тебе аз съм самотата!

                                                                                                                                                            29.12.2010г.

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??