Ще мога ли
отново да съм някъде
над себе си
и този битовизъм,
над сивата мъгла,
над листопадите,
над въздесъщия
и вечен егоизъм...
над спомените
и лицата,
думите,
над щампите
и над клишетата,
над мъдростта,
изплитана с години,
но не посяла пролетни
лалета?...
25 януари 2008
© Руми Бакърджиева Все права защищены
Ти си силна.Личи от всяка дума!