9.03.2008 г., 21:11 ч.

Ще мога ли... 

  Поезия
598 0 11
 

Ще мога ли

отново да съм някъде

над себе си

и този битовизъм,

над сивата мъгла,

над листопадите,

над въздесъщия

и вечен егоизъм...

над спомените

и лицата,

думите,

над щампите

и над клишетата,

над мъдростта,

изплитана с години,

но не посяла пролетни

лалета?...

 

25 януари 2008

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??