Mar 9, 2008, 9:11 PM

Ще мога ли... 

  Poetry
599 0 11
 

Ще мога ли

отново да съм някъде

над себе си

и този битовизъм,

над сивата мъгла,

над листопадите,

над въздесъщия

и вечен егоизъм...

над спомените

и лицата,

думите,

над щампите

и над клишетата,

над мъдростта,

изплитана с години,

но не посяла пролетни

лалета?...

 

25 януари 2008

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??