7 авг. 2011 г., 00:43

Ще си тръгна по средата на нощта 

  Поэзия » Любовная
986 0 6

Ще си тръгна по средата на нощта

с тихи стъпки, за да не те събудя...

Ще си тръгна, отново сама с разпилени коси

и без да мечтая!...


Ще скрия сълзите свои в дъжда...

Ще ме водят звездите по тъжна пътека,

докато не дойде деня 

и в някой приятел намеря утеха!...


Ще прегърна отново Луната

и няма да гледам назад!

Тя е моят символ на самотата

и вечният път в моя свят!


Ще погледна в очите ти за последно,

за да видя, че все още има любов!

Макар и дълбоко скрит в сърцето,

завинаги жив е нейният зов!...

 

           06.08.2011г.

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??