2 июн. 2017 г., 10:16

Ще те чакам 

  Поэзия » Любовная
474 3 15

Ще те чакам,
сред смълчаните чайки на утрото,
с преболяло, но огнено дишащо, 
вярно сърце.
Пак огряна от слънчеви юнски усмивки
и надежда, да бъда частица от теб.
Ще те чакам,
сред перлено-бялото було,
неразкъсано още от черните зли ветрове.
Ти ела и с последния вик на мечтите си,
превърни ме в Жар-птица 
в твойто синьо небе.

 

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??