23 июн. 2007 г., 22:16

Ще творя! 

  Поэзия
626 0 2
 

Най верни, най-истински и скъпи за мен сега сте вие,

вечни приятели мои - тефтерче и писалка.

Знам, произведението мъката от сърцето ще изпие,

ще докаже, че болката може някак да надвие.


Съчувствие лицемерно и думи мили не помагат.

Нищо не може да ме успокои!

А сълзите една след друга падат...

Но не, творецът в мен ще победи!


Знам,  отново стихче ще напиша,

ще творя...

За пореден път с думи болката си ще опиша,

но с изгарящите ме чувства не ще се примиря.


И какво от туй, че някои смятат - безсмислени неща.

Аз казвам - не съм поет! Че е хубаво, не парадирам.

Казвам го и ако трябва ще го изкрещя,

но само така същността си преоткривам.

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??