25 апр. 2010 г., 18:18

Сигнал 

  Поэзия » Любовная
595 0 3

звънят утрешни мисли

безкраен порядък от думи

изречени после

напомнят

нищо не се забравя

когато

в голота съм облечена...

 

а ти си уплашен

 

първото зелено ухае

пъстър ирис изпраща

сигнали

в захапано усещане

за хубаво време

люлеят се мислите

както преди

и звъни любов

 

сега пътувам

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??