25.04.2010 г., 18:18 ч.

Сигнал 

  Поезия » Любовна
590 0 3

звънят утрешни мисли

безкраен порядък от думи

изречени после

напомнят

нищо не се забравя

когато

в голота съм облечена...

 

а ти си уплашен

 

първото зелено ухае

пъстър ирис изпраща

сигнали

в захапано усещане

за хубаво време

люлеят се мислите

както преди

и звъни любов

 

сега пътувам

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??