Apr 25, 2010, 6:18 PM

Сигнал 

  Poetry » Love
591 0 3

звънят утрешни мисли

безкраен порядък от думи

изречени после

напомнят

нищо не се забравя

когато

в голота съм облечена...

 

а ти си уплашен

 

първото зелено ухае

пъстър ирис изпраща

сигнали

в захапано усещане

за хубаво време

люлеят се мислите

както преди

и звъни любов

 

сега пътувам

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??