12 мар. 2012 г., 09:50

Сираче 

  Поэзия » Другая
534 0 1

 

Кръгло съм сираче, клето,

спомням си ги като в сън.

Как боли, боли сърцето,

възрастна макар да съм.

 

Майчицата си погребах -

в дълголетие живя,

ала пак жестоко страдам

и до края ще скърбя.

 

И баща ми се помина

преди няколко лета.

И съпругът млад загина.

Нямам близки на света.

 

Вярно, имам две дечица -

син и дъщеричка мила.

Нямам бащина десница,

нямам майчина закрила.

 

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Искам да споделя, че стиховете Ви ме развълнуваха и натъжиха. Желая Ви да имате много добри приятели, най-малкото в този форум. Желая Ви от сърце децата да ви дарят с много радост!
Предложения
: ??:??