17 сент. 2008 г., 12:05

След свадата 

  Поэзия
414 0 3
 

 

След свадата

 

С пренебрежението си

не ще ме убиеш.

Щастливите мигове

с един лош не ще затриеш.

 

Двадесет зими

за мен уют сътвори.

Като пристан надежден,

след луд бяг ме приюти.

 

Зная, че можеш

любов да ми дадеш,

без от децата ни

да я крадеш!

 

Където и вятърът  да ме завее,

аз знам, че чакаш ме, любима,

щом съдбата се засмее,

щастливи ще сме четирима!

 

Обичам блясъка в очите ти

с лукавата усмивчица дори!

Прости за думите прибързани,

че коя друга такъв ще ме търпи!!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??