поглъщам усещането -
една неизлечима
следа
проскърцва клапи -
онова
странно същество
останало
у мен
надава вик
някъде
от дълбините
отмаляла и
празна съм
в една вселена
неясна и
двусмислена
нещо
никога повече
няма
да ме споходи
нито дойде
нито си отиде
© Дима Все права защищены