17 февр. 2011 г., 16:10

Следпразнично 

  Поэзия » Любовная
693 0 11

СЛЕДПРАЗНИЧНО

 

 

Наздраве, мое влюбено момиче!

Не вярвай на отминалите зими!

Много повече ще ти прилича

да си прима,

облечена във дрехи на кокиче,

което в храсти гъсти скрито,

към сърцето ми наднича

и ме вика:

 –  Ела и откъсни ме!

Две реки по бузите ми тичат – 

бъдещето ми и миналото.

И през зъби тихичко извиках:

 – Ще го сторя, Боже!

Пък – прости ми!

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??