31 дек. 2016 г., 16:30

Сломен ли си... 

  Поэзия
806 1 17

Сломен ли си, дириш корен

и през скалите пролука,

за да покълнеш отново –

едно рамо, за наслука.

 

През процепа – лъч светлина,

птича песен и земна пръст,

една капка жива вода

и поклон пред Божия кръст.

© Росица Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??