31.12.2016 г., 16:30 ч.

Сломен ли си... 

  Поезия
801 1 17

Сломен ли си, дириш корен

и през скалите пролука,

за да покълнеш отново –

едно рамо, за наслука.

 

През процепа – лъч светлина,

птича песен и земна пръст,

една капка жива вода

и поклон пред Божия кръст.

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??