15 июл. 2017 г., 00:31

Слънчево кълбо 

  Поэзия » Любовная
480 4 7

Бариерите ми сваляш до една –

от мене като дрехи ги събличаш.

Така си раждам аз една мечта,

 в която твоя съм... И ме Обичаш...

По-малко ти правиш ме добра.

Нежна също... Влюбено момиче!

Забравям някак моята Тъга –

сега лети в небето като бяло птиче.

Не зная как... Не зная и защо...

Но случи ми се ти и съм щастлива!

Едно сега съм слънчево кълбо –

Усмихнато, копнеещо и приветливо!

 

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??