Аз съм слънчогледено момиче,
нося слънчогледена душа.
Слънце във косите ми се стича,
а в очите – златни петънца.
Кацат върху мене пеперуди,
от цветята правя си венци.
Всяка сутрин с изгрева се будя
и заспивам с песни на щурци.
Слънцето ме кара да мечтая,
да очаквам всеки следващ ден
с нещо хубаво да ме зарадва,
да е от усмивки озарен.
Слънцето във мене се оглежда,
къпе ме във свойта светлина.
Казва ми глава да не навеждам,
за да се науча да летя!
© Nina Sarieva Все права защищены