1 февр. 2021 г., 08:39

Снегът 1 

  Поэзия
310 0 3

 

Скри снегът настръхналите рани,
грешките,  възторзите, тъгите.
Същият е - ласкав както лани.
Все вали. Не чака. И не пита.

 

Нежен. Кротък. Като малко чудо.
Светъл и уютен като къща.
Замразил неволните заблуди,
в детството полека ни завръща.

 

Там е топло. Там е друга зима.
Приказка е, дето не сме чели...
В нея малки, радостни ни има.
С мисли чисти и надежди бели.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??