Масивен, солиден, спокоен.
В пространството той на тишината господар е.
Непоклатим, неудържим, покрит единствено с пелерина от слънчеви лъчи.
Покрит е с прах заради времето, неусетно минавайки покрай него като спокоен минувач.
Спокоен той чака, отброява, изчислява и размисля бъдещето, края и началото на вечността.
Отгатвайки идващото, изчаквайки.
Спокоен.
Станимир
HeroBryan
Стефанов
© Станимир Стефанов Все права защищены
оформяйте текстовете си.