3.01.2012 г., 19:16 ч.

Спокоен 

  Поезия » Друга
364 0 1

Масивен, солиден, спокоен.

В пространството той на тишината господар е.


Непоклатим, неудържим, покрит единствено с пелерина от слънчеви лъчи.


Покрит е с прах заради времето, неусетно минавайки покрай него като спокоен минувач.


Спокоен той чака, отброява, изчислява и размисля бъдещето, края и началото на вечността.


Отгатвайки идващото, изчаквайки.


Спокоен.



Станимир

HeroBryan

Стефанов

© Станимир Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • всеки текст е като блюдо - храни с вида си, освен с думи.
    оформяйте текстовете си.
Предложения
: ??:??