Към спомен времето ме връща,
с усмивка, нежност и тъга
и виждам се отново същата,
непроменена съм и пак сама.
В окото ирисово се заглеждам,
там скрита е една сълза,
надежда или безнадеждност,
останала е след страстта?!...
Една искра от любовта,
заседнала дълбоко във плътта,
за нежен полъх тя мечтае
във търсене на обичта...
© Вероника Валери Все права защищены
Поздрави за хубавия стих!