9 февр. 2011 г., 07:16

Спомен за Георги Братанов 

  Поэзия
743 0 2

 

 

Не му помогнала добрата медицина

Изгубени останаха цветята

Космически пространства със цинизъм

Загърбил всеки ден и самотата

 

За някого запалва свещ във храма

на овехтелите илюзии

Но Господ чул това послание

му подарява нова риза

 

Невинно смело зад очите

Подреждаше човешката си същност

И някак си молитвено разчиташе

Че от доброто няма връщане

 

© Дух на лютеницата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??