Умря моята вечност
и аз бдя над нея...
Сезар Валиехо
Жената на моя баща любовно гледа
от снимката на минали години.
Ах,колко е хубава тази мадона,
недорисувана от своя очакван син!
Все още пазя нейната молитвена обич
в милосърдния акорд на смеха,
роден от ласкавия глас на бащата...
Решил е явно на сина си да го завещае.
© Стойчо Станев Все права защищены
Нима мъжете не са родени от майки?!
И ми е ласкаво,и ми е тъжно...
Навярно, оттам идва, че лирика, е в женски род!
Благодаря ви,мили момичета!😍