4 нояб. 2021 г., 13:38

Сребърна луна 

  Поэзия » Любовная
805 5 13

По нощите ти ходя. До разсъмване.

Намирам сребърни луни в очите ти.

И стон от страст. Едно възкръсване.

Събудило копнежа на звездите.

 

По утрото ти чакам. Да прогледнеш.

Лятно слънце в тебе да изгрява.

Потънал в устни топли. Да изчезнеш.

Зората нежни ласки да дарява.                                           

 

По залезите искам. Да ме вземеш.

С ръце огрени в пурпурни лъчи.

И грешница и свята ме приемеш…

Луната сребърна отново да блести.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??