4 янв. 2011 г., 23:00

Среща на випуска 

  Поэзия » Другая
8050 0 2

 

                                  Среща   на  випуска

 

 

                   Като  птици от вихър  разпилени

                   отново  се  завръщаме  във строй,

                   по-мъдри и малко уморени,

                   с въпроса: - А колко сме на брой?

 

                  Лицата  ни  познато-непознати

                  попиват знамението  на мига,

                  делят ни пропасти  от много дати,

                  за малко сме  предишни - тук, сега.

 

 

 

                  Ще се докоснем  в миг и ще отлетим,

                  забързани на делника в  безкрая,

                  надеждата  за утре да си поделим -

                   за всекиго  ще има точно, зная.

 

 

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??