27 сент. 2007 г., 15:45  

Стига 

  Поэзия
664 0 3
 

Доколко още ще ме отвращаваш,

не стига ли това за теб?!

Достатъчно ме озлобяваш

с душата си от лед.


На мен ми стига само да те забравя,

да изчезнеш от „света ми".

Не се нуждая аз от твоето рамо

и няма да смущаваш вече ти съня ми.


Зачезни далеч и не се отбъщай пак към мен,

зачезни далеч, далеч оттук.

Ще свикна аз без твоя плен,

ще свикна аз със друг!

© Петя Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??