Доколко още ще ме отвращаваш,
не стига ли това за теб?!
Достатъчно ме озлобяваш
с душата си от лед.
На мен ми стига само да те забравя,
да изчезнеш от „света ми".
Не се нуждая аз от твоето рамо
и няма да смущаваш вече ти съня ми.
Зачезни далеч и не се отбъщай пак към мен,
зачезни далеч, далеч оттук.
Ще свикна аз без твоя плен,
ще свикна аз със друг!
© Петя Боянова All rights reserved.