25 окт. 2011 г., 16:25

Стил 

  Поэзия
731 0 14

СТИЛ

 

Пих живот. От очите ти пих.

В миг единствен, почти нереален.

После стих подир стих подредих

все с поанта разумно банална.

 

О, разбирам, че нещо се случи

в този свят, излинял от практичност.

Мили Господи, ти ме научи,

че сърцето е най... тоест всичко.

 

И прости му неравния ритъм.

Пих живот. Просто глътка отпих.

То пък, милото, нощем се скита.

Аз от него и себе си скрих.

 

Да, така е, защото в дома ми

от очи сини, езерночисти,

пия обич. Такъв е стилът ми.

Всичко друго е в белите листи.

© Алина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??