Стоплих с думи
Стоплих с думи -
пресъхнали, влажни,
незасъхнали вопли,
сълзи.
Носих в сърцето си
стъпки покорни
на воля и обич,
колко вини?
Скритата сила в душата ми чиста,
прегръщах като малко дете.
Силна понякога, чувствах се малка,
покорна, безсилна, но често с мечти.
Грях, скътан в пазвата топла,
носих в сърцето си толкоз печал.
Нима в прегръдката случайна с болка
ти моя грях си видял?
© Мария Все права защищены
Благодаря и аз желая успехи!