28 мая 2010 г., 21:37

Странна... 

  Поэзия » Другая
992 0 7

За другите – бе само непозната,

за себе си – доказано самотна.

И въпреки, че си говореше със вятъра,

обичаше ги другите, та те са просто хора.

 

 

За другите – бе някак необхватна.

За себе си – до болка изтерзана.

И нищо, че говореше с луната,

обичаше ги другите. Нали и те са хора?!

 

 

За другите – бе някак си различна,

за себе си – объркана и странна.

И сутрин се събуждаше с петлите,

обичаше ги другите, какво да стори?!

 

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??