May 28, 2010, 9:37 PM

Странна... 

  Poetry » Other
994 0 7

За другите – бе само непозната,

за себе си – доказано самотна.

И въпреки, че си говореше със вятъра,

обичаше ги другите, та те са просто хора.

 

 

За другите – бе някак необхватна.

За себе си – до болка изтерзана.

И нищо, че говореше с луната,

обичаше ги другите. Нали и те са хора?!

 

 

За другите – бе някак си различна,

за себе си – объркана и странна.

И сутрин се събуждаше с петлите,

обичаше ги другите, какво да стори?!

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??