Ех ако може...поне веднъж да пресъздам себеси...щях да бъда щаслив,защо ли?
На времето ,вкуса щях да опитам...
На ,лъжата ,краката с въже бих завързал.
На клюките бих сипъл отвара...
За лъжи ,на Приятелите бих отвара направил.
А на себеси ...бих сипал,вяра!?
От която отдавна търся надежда .
За егоизма ,на патриотите наши.
За неудобните,лоши въпроси...
За надеждата че ще ни има...
И кой от тука днес си замина.
© Ангел Все права защищены