29.05.2024 г., 22:02 ч.

Сянка 

  Поезия
123 1 2

Ех ако може...поне веднъж да пресъздам себеси...щях да бъда щаслив,защо ли?

На времето ,вкуса щях да опитам...

На ,лъжата ,краката с въже бих завързал.

 

На клюките бих сипъл отвара...

За лъжи ,на Приятелите бих отвара направил.

А на себеси ...бих сипал,вяра!?

От която отдавна търся надежда .

 

За егоизма ,на патриотите наши.

За неудобните,лоши въпроси...

За надеждата че ще ни има...

И кой от тука днес си замина.

 

 

 

 

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за подкрепата ,Пчеличке!🐝🌹🌹🌹
  • Да можехме, ала не можем...
    Поздрави!
Предложения
: ??:??