11 нояб. 2015 г., 16:34

Съдби 

  Поэзия » Гражданская
310 1 2

Земя като една човешка длан,

земя тъй малка и красива

толкова тъга във себе си е скрила.

Земя която кръв попила от битките

за чест за справедливост и закрила.

Земя като една човешка длан!

Във нея ние днес сме чужди!

Във нея днес живеем в плен?

Защото за властта ние сме

ненужни.

 

Земя като една човешка длан...

В която пламъкът угасва,

А този пламък това са нашите

деца, напускат ни, прощават се

със близки и познати.

Тръгват по чуждите земи,

Земя като една човешка ДЛАН...

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Трогна ме с поставянето на стиха ми любими Живко!Тъжно но истина!!!Благодаря!!!
  • Благодаря мила!Радвам се че коментира!Лейди!!!
Предложения
: ??:??