15 апр. 2007 г., 21:15

Съдник 

  Поэзия
713 0 0
Разярихме съдбата
с нашите капризи.
Прати ни призовка
да ни съди.
Играхме си с нея,
без да знаем
какъв е съдник...
Влязохме в съдебната зала
с адвокати под ръка.
Яростта бе моя,
а Сълзата твоя.
За последен път
един до друг
ние вървим...
Тя каза
своята присъда тежка:
"разделени до живот"
Осъдени бяхме завинаги
на самота - нашия затвор
!

© Симона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??