11 окт. 2009 г., 15:41

Съмнение 

  Поэзия » Любовная
734 0 8


 “Може да се коригира всичко” –
  въпрос на парички.
  Но когато за някого плачеш –
  сам, или самичка –
  доста трудно е
  да повярваш,
  че може
  да се коригира
  всичко.

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??