Oct 11, 2009, 3:41 PM

Съмнение 

  Poetry » Love
732 0 8


 “Може да се коригира всичко” –
  въпрос на парички.
  Но когато за някого плачеш –
  сам, или самичка –
  доста трудно е
  да повярваш,
  че може
  да се коригира
  всичко.

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??