11.10.2009 г., 15:41 ч.

Съмнение 

  Поезия » Любовна
731 0 8


 “Може да се коригира всичко” –
  въпрос на парички.
  Но когато за някого плачеш –
  сам, или самичка –
  доста трудно е
  да повярваш,
  че може
  да се коригира
  всичко.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??