6 мар. 2016 г., 21:02

Сън имах /посветено/ 

  Поэзия » Любовная
645 2 27

Сън сънувах – беше ме гушнал,

сърцето тупкаше нейде в корема..

и в лилаво светът бе избухнал,

а аз се разлиствах - как хризантема…

 

Телата ни (в невъзможна дъга)

слели се - сякаш сетили Края….

Нежно преляхме Мълчана тъга

…И хвърлихме зара в безкрая….

 

Сън сънувах – до мен си приседнал,

отмяташ косата ми с жадни ръце....

А тракаше Зарът (далече побегнал)

и нямаше начин…до мен да се спре...

 

Сън имах …….

А ти?...Ти не сънуваш.

 

Рене

© Ренета Първанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??