20 окт. 2008 г., 00:34

Сърце 

  Поэзия » Другая
733 0 22
Попитах Господ
от какво направил е
 сърцето.
От силикон,
или пък глина...
каквото е намерил май
във райската градина.
Като юмручето ми е
мъничко,
блъска силно
 и пулсира.
Побира всичко -
не отбира.
Проблеми чужди
и обиди.
И тиня сбира.
И пак тупти...
Не спира!

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??