20.10.2008 г., 0:34 ч.

Сърце 

  Поезия » Друга
739 0 22
Попитах Господ
от какво направил е
 сърцето.
От силикон,
или пък глина...
каквото е намерил май
във райската градина.
Като юмручето ми е
мъничко,
блъска силно
 и пулсира.
Побира всичко -
не отбира.
Проблеми чужди
и обиди.
И тиня сбира.
И пак тупти...
Не спира!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??