Oct 20, 2008, 12:34 AM

Сърце 

  Poetry » Other
732 0 22
Попитах Господ
от какво направил е
 сърцето.
От силикон,
или пък глина...
каквото е намерил май
във райската градина.
Като юмручето ми е
мъничко,
блъска силно
 и пулсира.
Побира всичко -
не отбира.
Проблеми чужди
и обиди.
И тиня сбира.
И пак тупти...
Не спира!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??