28 июл. 2011 г., 08:34

Сърце, душа и разум 

  Поэзия » Философская
641 0 1

СЪРЦЕ, ДУША И РАЗУМ

 

Дойде му мисъл в главата,

ала веднага отлетя –

не намери никого горката,

само мрак и пустота…

 

Долетя и муза в душата,

похлопа тихо в нощта,

но ù затръшнаха вратата

много грубо под носа…

 

Пристигна и човещината,

потърси своя замък,

но там между рамената

удари на скала и камък…

 

И седнал на празната синия,

отпъди влъхвите с ръката,

удави мъката си с ракия

и заоплаква си съдбата…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??