16 мая 2007 г., 09:45

СЪС ПАЯЖИНКА, БЛЕСНАЛА НА СЛЪНЦЕ 

  Поэзия
774 0 4
 

***

Със паяжинка, блеснала на слънце,

духът ти млечен искам да погаля,

прозорците в съня ти да  напълня

с воднисти отражения в спирала,


която от вечерницата бяла

по езерния трепет се  разприда,


да вдъхна глътка сънена премала

и грейнал по тревите да си ида.

© Забраван Забраванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??