5 нояб. 2009 г., 23:56

Съвремие 

  Поэзия » Философская
531 0 2

Съвремие

 

 

Невероятни са най-лесните неща,
а вероятни са най-невероятни!
 И кой забърка таз боза,
препълнена със непонятност?

 

Подтичваме насам-натам,
препънати от страшно колебание
и най-големият ни грях е срам
във този свят иззидан от безсрамие.

 

Какво ли ще постигнем най-накрая?
Неразтворим ковчег със климатик?!
Храна за червеите ще бъдем, зная
дано пък внукът ми да бъде по-велик!

 

10:43

18.06.1996

 

© Манол Манолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??