7 апр. 2004 г., 13:39

Там, където ме остави 

  Поэзия
1440 1 0

Там, където ме остави...

Мечтите ми умирати постоянно... Въпреки че плача за тях...
Ти уби мечтата ми, когато си отиде.
Тази мечта, която толкова обичах...
Убивам я всеки ден, откакто те няма...
Но на сутринта я съживявам отново с първото дихание, храня я с надежди и спомени, обичам я безкрайно...
Но вечер тя пак умира със сълзите ми, прогонвам я с болката си и тя загива.
...за да се събуди отново на другия ден, изпълваща мислите ми, шептейки, че няма да си отиде никога, че не мога да я погубя, че тя винаги ще бъде с мен...
Разтяга устните ми в усмивка, пълни очите ми с нежност, събужда силите...
И после пак умира, отнасяйки частица от мен всеки път...
Ти уби душата ми, стопи малкото, което бях съхранила след предишните разочарования...
Вече не знам дали мога да обичам...Не мога...


© антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??