Ти идваш понякога
в съня ми
аз виждам те
на двадесет години,
щастливи бяхме
в младостта ни.
Животът после раздели ни
Години много минаха след туй,
побеляхме и остаряхме.
Добре, че идваш в съня ми,
там двама с теб останахме
на двадесет години.
© Румяна Щерева Все права защищены