May 19, 2020, 5:56 PM

Там някога 

  Poetry
356 0 2

Ти идваш понякога

в съня ми

аз виждам те

на двадесет години,

щастливи бяхме

в младостта ни.

Животът после раздели ни

Години много минаха след туй,

побеляхме и остаряхме.

Добре, че идваш в съня ми,

там двама с теб останахме

на двадесет години.

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??